Udskiftning af vinduer og termoruder i Aalborg og omegn

Overvejer du at få nye vinduer eller termoruder, kan tømrermester Peter fra Kvallibyg hjælpe dig.
Når der skal udskiftes vinduer eller termoruder, kan der være flere ting at tage højde for, og her hjælper vi både med opmåling, råd og vejledning:

  • Mål og skitser af vinduer

  • Materiale - træ / aluminium / plast eller en kombination

  • Isoleringsevne

  • Støjdæmpning

  • Nye bundstykker og lysninger
     

Du kan helt uforpligtende kontakte Peter og høre nærmere om udskiftning af vinduer og termoruder.

Renovering af vinduer og montering af nye ruder

Ofte fejler selve vinduet ingenting, og så kan man blot skifte ruden til fx en termorude eller energirude, som vil være den bedste og billigste løsning. Renoveringen kan også omfatte udskiftning af glas- eller tætningslister og/eller beslag.

Peter lægger gerne vejen forbi og vurderer, hvilken løsning der er bedst og billigst for dig, ligesom han gerne måler op og kommer med forslag til hvilke vinduer, der passer bedst til huset med betragtning af husets arkitektur og byggestil.

Udskiftning af vinduer og døre

Når Peter bliver kontaktet vedr. udskiftning af vinduer/ruder, skal han ofte også give tilbud på udskiftning af døre. Vi hjælper gerne med begge dele og har mange års erfaring inden for udskiftning og renovering af vinduer og døre. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om udskiftning af vinduer og døre i dit hjem eller virksomhed.

Tømrermester med sans for økonomi

Hos Kvallibyg Aalborg sætter vi en ære i ikke at skyde gråspurve med kanoner. Kunderne vælger os, fordi vi laver den perfekte løsning for dig, hvor vi både tager højde for dine drømme, ønsker og økonomi. Vi er et mindre tømrerfirma i Aalborg, og det betyder, at vi kan give vores kunder en konkurrencedygtig pris, og at tømrermesteren selv udfører arbejdet - det sikrer dig et flot resultat.

Når vi foretager udskiftning af vinduer i dit hus, skal der typisk samtidig udskiftes lysninger. Ved at bestille færdiglakerede lysninger hjem kan man tit opnå store besparelser i forhold til at skulle have en anden håndværker, i dette tilfælde en maler, på opgaven.

Tømrerfirmaet Kvallibyg Aalborg ApS ejes af Peter, som har mangeårig erfaring inden for faget, og han er derfor godt klædt på til at rådgive kunderne i tømrerfagets mange afskygninger, bl.a. ved udskiftning af vinduer, termoruder, døre m.v.

Tømrermester Peter Steen Mikkelsen har stor erfaring i styring af renoveringsopgaver, og kan derfor rådgive og vejlede dig omkring den totaløkonomiske bedste løsning - hvad enten det er mindre renoveringsopgaver eller opførelse af fx orangeri eller ny garage.

Kontakt Kvallibyg for et seriøst og uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og/eller termoruder til din bolig.