Kvallibyg Aalborg ApS - Din erfarne og kvalitetsbevidste tømrermester


Tømreropgaver i egen virksomhed siden 2007

Tømrerfirmaet Kvallibyg Aalborg ApS blev etableret i januar 2007, og tømrermester Peter Steen Mikkelsen har siden da hjulpet privatpersoner og virksomheder med udførelse af både små og store tømreropgaver. Kvallibyg løser dagligt opgaver inden for f.eks. udskiftning af vinduer og døre, slibning af gulv, opførelse af tilbygning, bygning af garage, lægning af ny terrasse og meget mere.
Ens for alle opgaver er, at der altid er fokus på kvalitet, detaljer samt overholdelse af pris og aftaler.

Lidt om tømrermester Peter

Peter er 58 år gammel og har mange års erfaring inden for tømrerfaget. Lige fra renovationsopgaver, som udskiftning af termoruder/vinduer, ind- og udvendige døre til opførelse af ny carport, garage eller terrasse, så Kvallibyg kan sit håndværk. At udføre sit arbejde ned til mindste detalje skyldes ikke alene den erfaring og dygtighed Peter har opbygget gennem mange års arbejde i tømrerfaget, men lige så meget den personlige passion for sit arbejde. Peter har været tømrer i Aalborg i mere 40 år, og heraf haft sit eget tømrerfirma de seneste 16 år. Han står fast ved, at alle opgaver skal udføres håndværksmæssigt korrekt ned til mindste detalje.

Efter flere års ønske om at starte eget tømrerfirma, blev Kvallibyg Aalborg ApS, etableret af Tømrermester Peter Steen Mikkelsen i 2007.
Med sans for detaljer og differentieret tankegang - og for aldrig at gøre noget halvt - blev Tømrermester Peter Steen Mikkelsen da også hurtig kendt for kun at levere kvalitet, og som en naturlig del heraf kom firmanavnet Kvallibyg Aalborg ApS.

Detaljeorienteret tømrermester i Aalborg med kunder i hele Nordjylland

Nøgleordene for tømrermester Peter er kvalitet og troværdighed leveret sammen med en dygtig service. Peter overholder altid aftaler, et ord er et ord, og han går ikke på kompromis med service eller leverer halve løsninger.

Kvallibygs kunder udtaler...

Når man kontakter Tømrermester Peter Steen Mikkelsen, er man sikker på at få både en faglig og saglig snak om et kommende projekt. Peter sparker gerne alternative og kreative ideer på bordet, og med sin dygtighed i 3D tegninger tilbyder han ofte kunderne en gratis tegning som synliggør tanker og ideer. Når man som kunde overvejer at skulle have udskiftet køkken, vinduer, døre eller andet, er det dejligt at møde et firma som visualiserer tanker og ønsker inden projektstart, der betyder, at der ikke efter projektets afslutning kommer merudgifter, hvis det viser sig, at projektet ikke blev som tiltænkt.

I sine mange år som inkarneret tømrer, har Peter brugt sin kreativitet og store interesse for at tegne flotte og unikke løsninger, designet en helt unik radiatorskjuler, som er blevet mødt med stor anerkendelse hos kunderne. Mange kan sikkert nikke genkendende til, at en radiator ikke er det pæneste "møbel" i huset, og ønsker derfor ofte at få dem skjult. Heraf kom ideen til at designe radiatorskjuleren, som ikke alene møder kundernes behov om at skjule radiatoren, men også at gøre det på en stilfuld og flot måde, så resultatet har en flot finish, som vist på billedet nedenfor. 

 

Vi er ikke tilfredse, før du er!

Med sans for detaljen og ingen springen over, hvor gærdet er lavest, er du kommet til den rette. For tømrermester Peter Steen Mikkelsen er alle opgaver vigtige og udføres til vore kunders fulde tilfredshed. Med stor arbejdsglæde, dygtighed og 100% engagement i sine projekter udfører Peter et professionelt stykke arbejde ned til mindste detalje.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Vi giver gerne et fast tilbud eller estimat efter timeberegning.

Du er velkommen til at kontakte Peter på tlf. 26 14 21 20 eller på mail her.

Gem
GemGemGemGemGem