HardiePlank - Montering i Aalborg og Nordjylland

Case: Montage af HardiePlank

Kunden ønskede at få lavet synlige tagrender og i samme forbindelse nyt stern, underbeklædning og gavle, monteret med HardiePlank, klinkebygget.
Hardieplank er et rigtig godt produkt at anvende. Det er vedligeholdelsesfrit, har et flot design og fås i flere farver - derudover er det vejrbestandigt.
Når du anvender HardiePlank, får du en smuk og vedligeholdelsesfri løsning til dit hus, og det giver en mangeårig besparelse.

Den lakerede HardiePlank med åretegninger er UV bestandig og ændrer derfor ikke udseende.

HardiePlank pris og tilbud

Ønsker du montering af HardiePlank, skal du blot kontakte tømrermester Peter fra Kvallibyg i Aalborg for en pris. Her får vi sammen en snak omkring muligheder, og du får rådgivning og vejledning til at træffe den bedste og mest optimale løsning.

Synlige tagrender

Det er blevet populært at montere synlige tagrender, hvor de før i tiden blev skjult. Årsagen til at vælge synlige tagrender er for at slippe for vedligeholdelse, og det er et godt argument i sig selv.
Tagrenderne er nemmere at rense, og når opgaven forenkles vedligeholdelsen minimal. Man undgår oversvømmelse og ikke mindst råd og svamp i udhæng.

Stern, under- og gavlbeklædning

Nyd resultatet med de flotte tagrender, det nye stern, under- og gavlbeklædning udført med HardiePlank.

Klik her for at se flere billeder i vort galleri.
 

Kontakt os vedrørende HardiePlank

Overvejer du at få lavet en lignende løsning, så kontakt os gerne og hør nærmere.

Peter kigger gerne forbi og besigtiger opgaven og giver råd og vejledning samt uforpligtende tilbud.