KUNDERNE UDTALER

Vi sætter stor pris på at få feedback på vores projekter, så mange tak til alle jer, der har taget jer tid til at sende os nedenstående.

Gavle og terrasse
Vi har tidligere brugt Kvallibyg til et lille loft projekt, og det var derfor naturligt at kontakte Peter med henblik på udskiftning af gavle og et ønske om en ny terrasse.
Vi fik en professionel og meget behagelig gennemgang af projekterne med gode forslag og ideer til hvordan opgaverne skulle løses.
Tilbud blev udarbejdet og tilsendt som aftalt, og aftale om opstart blev planlagt.
Opgaverne er løst med en enestående stor faglighed og akkuratesse. Et super dejligt samarbejde, hvor vi hele tiden er blevet opdateret med status på projekterne.
Alt hvad der er blevet lovet og aftalt er blevet opfyldt og mere til, og vi står tilbage med et ovenud tilfredsstillende resultat.
Terrasse løsningen var vi meget usikre på hvordan skulle løses, men her var der råd og super vejledning hele vejen igennem.
Vi står i dag med en terrasse der overstiger vore vildeste forventninger.
Vi har været meget trygge gennem hele processen og alt er udført og gået som planlagt med en finish og akkuratesse i topklasse.
Vi kan på det varmeste anbefale Kvallibyg (Peter)
Tak for et super samarbejde.
Anni & René -Aalborg Øst, 2020

Trykimprægneret FYR terrasse m/20 cm planker
"Vi er rigtig tilfredse med resultatet, både med ny skydedør, terrasse og tagrende, det spiller bare det hele".  Sådan sagde kunden, efter det færdige projekt. Læs mere her
Carsten Jensen & Karen Tvergaard, Godthåb, 2020


Port i indkørsel
Peter hjalp for flere år siden med at lave en stor port i vores indkørsel. Den står klippestabil og snorlige som var det i går den var sat op
Michael Jensen, Vejgaard, Aalborg 

Nye døre, overdækket terrasse mv.
Peter og Kvallibyg har hjulpet os ikke mindre end med fire projekter i og på vores hus. Kunne aldrig drømme om at bruge andre Kvallibyg- navnet siger alt!!
Morten Larsen, Nørresundby 2020

Opførelse af skillevæg
Peter satte en væg op for os, da vi flyttede fra vores hus og i lejlighed på 1. sal...
Pga. afspærring af gaden, kunne Peter desværre ikke få en kran / løftemaskine ind, så han slæbte samtlige materialer op ved egen kraft.
Vi er MEGET tilfredse med resultatet..
Jannie Dam Nielsen, Aalborg 2020

Skabsindbygning
Kvallibyg sørgede for den mest geniale skabsindbygning i vores nybyggede hus... God solid løsning, og ikke mindst flot finish.
Anders Hesselvang, Aalborg 2020

Opførelse af træhegn omkring terrasse
Jeg har fået bygget et smukt træhegn omkring min terrasse.
Inden arbejdet gik i gang fik jeg ved hjælp af tegninger præsenteret flere løsninger både af materialer og udformninger, så det var let at vælge den for mig bedste løsning.
Derudover var det muligt at lave ændringer undervejs.
Mens arbejdet stod på var Peter hele vejen lyttende, forstående og yderst tålmodig.

Tak for et smukt ned i detaljerne omhyggeligt arbejde.

Birthe fra Gug, 2020

Overdækket terrasse, Nørresundby
Endnu engang har Peter vist, hvorfor valget altid falder fast på Kvallibyg: Denne gang er detaljesansen kommet til syne ved udførelsen af en ny overdækning til vores terrasse. Både sparringen under planlægningen, udførelsen og finishen er helt i top 

De bedste anbefalinger herfra - igen!
Heidi & Morten, Nørresundby, 2019

Udskiftning af Dannebrogsvinduer hos 1000Fryd, Aalborg
Samarbejdet med Kvallibyg har været MEGET tilfredsstillende. Peter har fra dag et været meget samarbejdsvillig og fulgt op på de ting, han sagde, han ville gøre og fikse.
Det endelig arbejde fremstår meget flot og yderst tilfredsstillende, og Peter har tilmed fikset nogle ting i vores hus, som han har gjort gratis. 

Derudover har han imødekommet de problemstillinger, der måtte komme af at skulle sætte nye vinduer i et meget gammelt hus. Det har han gjort ved at fuge, spartle og andre ting, så det endelig resultat fremstod i tiptop-stand. Peter har derudover også indgået positivt, smilende og meget prof i samspillet med de mange aktivister og frivillige, vi har på stedet.

Kvallibyg og Peter kan ikke andet end anbefales. Vi bruger dem igen, næste gang vi skal have ordnet noget.

Tak for dejlig behandling.
Troels Højgaard Sørensen (Bestyrer) + alle på 1000Fryd (maj 2019)
 

Overdækket terrasse i Godthåb, Svenstrup
Vi valgte Peter fra Kvallibyg til at lave overdækket terrasse for os. Peter havde rigtig gode anbefalinger og vi blev ikke skuffede.
Så snart Peter blev præsenteret for projektet, var han i gang med idéudviklingen i sit hoved. Det er tydeligt at han brænder for sit håndværk og for detaljen.

Peter havde flere projekter, men han var god til, at prioritere sin tid, så vores terrasse stod færdig til aftalt tid. Endda nogle dage før. Vi nyder at sidde på terrassen og betragte alle detaljerne og de løsninger, der er brugt. Det er ikke "bare" en terrasse. Den er fuldt integreret med vores gamle hus fra 1916, med nænsom og professionel hånd og med respekt for det bestående. Vi kan klart anbefale Peter og Kvallibyg til andre. Gode gennemtænkte idéer, respekt for kundens ønsker, grundigt håndværk og levering til tiden. Det er nøgleordene for Peters arbejde. 
Lars Frederiksen, Godthåb, 2017

Renoveringsprojekt i Nørresundby
"Endnu et fremragende arbejde udført af vores faste tømrer, Peter fra Kvallibyg. Lægning af nyt gulv i entré og stue, montering af nye lister, nye døre og karme, samt nyt loft med indbyggede spots i entré, ifm renovering af stue og entré."
Morten og Heidi, Nørresundby, 2018

Opsætning af Cembrit Plank på gavle 
Du har formentlig opdaget, at regningen er blevet betalt i mandags. Vi har gjort det med glæde, fordi vi jo også er meget glade for det arbejde, som du har gjort for os. Alle naboer roser os for de nye gavle, og vi vil gerne give denne ros videre til dig. - Naturligvis kontakter vi dig, når vi igen har brug for hjælp  og konstruktive forslag.
Ullrich Pinkert, Gistrup, 2017
 

Udskiftning af døre og vinduer
Da vi skulle have udskiftet vinduer inkl. bundstykker og døre i vores 50’er hus, kontaktede vi Kvallibyg, da vi fra en tidligere opgave kun havde gode erfaringer med Peter.
Allerede i rådgivning- og tilbudsfasen, viser Peter sin sans for detalje og evne til at lytte til kundens ønsker.
Peter foreslog f.eks. os at vi skulle skifte den udvendige farve, da han tænkte det ville give huset et bedre helheds udtryk. Ligeledes stiller Peter spørgsmål til opgaven, vi som kunder overhovedet ikke havde tænkt på, hvilket betød at vi meget tidligt i processen følte os trygge ved Peter, og havde et meget klart billede af opgavens omfang og slut resultat.

I byggefasen er det meget tydeligt at Peter er en dygtig håndværker, som stiller høje krav til sig selv og sit håndværks udførsel, der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest. For Peter betyder det at dagens arbejde ikke er afsluttet før det er veludført, Peter skæver ikke til uret og bliver kl. 17.30 – så bliver den 17.30 inden Peter indstiller dagens arbejde. Peter spørger løbende ind til løsningen af opgaven, f.eks. bundstykkernes dybde og hvad de skal behandles med, og den udvendige fuges farve – og her skal det nævnes at for Peter er lys grå ikke ”bare” lys grå! Peter bruger tid på at finde den rigtige Lys grå så den matcher bedst muligt mellem vinduernes farve og husets fuger.
Peter giver den lige det ekstra der skal til for at det samlede resultat er perfekt. F.eks. har vi i den ene gavl et vindue som fungere som indgang til loftet. Dette skulle ikke skiftes og var derfor ikke med i tilbuddet. Peter malede det vindue i samme farve som de nye og skiftede fugen, så det nu ligner alle de andre vinduer.

En stor tak til Peter for et flot stykke veludført kvalitets arbejde.
Ida Nielsen og Steen Melby, Vejgaard, 2016

Nye tagrender
Vi har anvendt Kvallibyg til at få nedtaget indvendige tagrender og opsat nye tagrender på vores hus. Opgaven blev udført hurtigt og effektivt, med høj kvalitet, til en god pris og med et imødekommende smil. Vi kan kun anbefale Kvallibyg.
Krøjer Jacobsen, 2016 - Se billeder her

Udtagning af vindue samt isætning af dørparti
Så har Peter fra Kvallibyg endnu engang leveret et flot resultat på vores hus: udtagning af køkkenvindue + montage af terrassedør
Heidi & Morten, Nørresundby, 2015 - Se billeder her

Samling og opstilling af Pinetræs Pavillion med Pagodetag
Min mand og jeg havde købt en elegant pinetræs havepavillion med pagodetag, som skulle pryde vores have, og samtidig være funktionel. Havepavillionen skal være et samlingssted, hvor vi kan hygge os og nyde gode stunder med vore venner og familie. Da pavillionen blev leveret kunne vi godt se, at den ikke bare lige var sådan at gå i krig med selv, derfor gik vi på internettet og her fandt vi ret hurtigt Kvallibyg, som ligger stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed, hvilket hans hjemmeside også bærer præg af.

Min mand og Peter hjalp hinanden med opgaven, og det er helt sikkert, at havde vi ikke haft en kompetent og erfaren håndværksmester som Peter, med fokus på præcisionsarbejde og detaljer, så havde vi formentlig ikke fået samlet pavillionen endnu. Vi er utrolig glade for den professionalisme Peter lægger i sit arbejde, og vi kan på det varmeste anbefale at bruge ham til enhver tømrermæssig arbejdsopgave.  
Alba og Preben Larsen, Hasseris, Aalborg, 2015 - Se billeder klik her

Udskiftning af kældervinduer
"Midt i 70´ernes oliekrise, disco musik, olsenbanden-film og en 6-cylindret Ford Taunus blev der begået hærværk på vores 3-etagers røde murermestervilla, ved at udskifte alle kældervinduerne med åbne masseproducerede standardvinduer, i en usandsynlig dårlig kvalitet. I hele vores 7 års ejertid har huset skreget efter at få sine fine sprossede vinduer tilbage, som det blev født med i 1924. Dengang det var et mondænt hus på landet, lige op ad Kildeparken og Aalborgs mange Åløb, og hvor Vesterbros funkis bare var en gemen samling bindingsværkshuse. Peter har nu sørget for at det er blevet et smukt hus igen.
Og det er blevet flottere end vi, og sikkert også huset, nogensinde har drømt om. Peter har et godt humør, arbejder grundigt og tålmodigt med opgaverne, og giver løbende informationer undervejs. Vi kan kun give Peter vores bedste anbefalinger - især til specialopgaver som skal laves med respekt for detaljer og husets arkitektoniske byggestil. Og der bliver altid gjort skinnende rent."
Anja og Morten Poulsen, Aalborg, 2015

Ny IPÉ træterrasse, Rødhus
"Godt samarbejde fra start til slut. Udfordring af tænkt løsning, og gode ideer til forbedring. Udførsel i meget høj håndværksmæssig kvalitet."
21/4-2015, Chris Bigler, Købehavn - Læs case her
 

Udskiftning TRÆ-ALU vinduer
"Vi har længe overvejet nye vinduer til vores hus fra 60'erne. Men vi var noget i tvivl om hvilke, model, farve osv. Vi henvendte os til Peter og fik fra allerførste kontakt en professionel og imødekommende behandling. 

Hurtigt tog projektet fart med råd og vejledning fra Peter. Han var endog meget grundig, havde fuldstændig fokus på vores ønsker og behov og var også en rigtig god sparringspartner i forløbet, ligesom han havde øje for detaljen, der gør at det bliver en 100% løsning. 

Vi er blevet fuldt informeret hele vejen igennem, Peter havde helt styr på, hvornår vinduerne dukkede op osv. Selve projektet forløb helt gnidningsløst på trods af små udfordringer undervejs - små udfordringer, der hænger sammen med at det er gammelt hus, hvor der ofte dukker lidt uforudset op. Projektet blev undervejs justeret lidt til, når det viste sig at de valgte løsninger ikke var optimale og Peter var hele vejen igennem parat til at lytte, komme med ideer osv. Alle aftaler er blevet opfyldt og tidsplanen er overholdt nøje. 
Nu hvor vi er færdige, står vi med et resultat, der til fulde lever op til forventningerne - ja mere end det faktisk. Og så er der ikke et eneste sted indvendigt, hvor vi skal male efterfølgende - det er simpelthen verdensklasse!"

"Endnu en gang tak for samarbejdet. Som nævnt - det er verdensklasse!"
Dorte Andersen, Nøvling, Gistrup, 2014

Udskiftning af termoruder, terrassedør og vinduer
"Vi vidste intet om Kvallibyg inden vi bestilte Peter til at give et uforpligtende tilbud på udskiftning af termoruder, terrassedør samt to vinduer. Vi fik en yderst professionel behandling, både på den faglige og den kommunikative side. Under hele forløbet var vi godt informeret om hvornår materialerne var bestilt, forventet ankomst og hvordan arbejdet blev udført.

Vi er yderst tilfredse med Peters indsats og vil vende tilbage til ham igen næste år, hvor han forhåbentlig skal lave kviste m.m. på vores nye hus. Vi takker pænt herfra. På gensyn snart."
T. og S. Westh, Nørresundby, 2012

Ny terrasse i Lønstrup
"Da vi besluttede at få lavet en ny terrasse rundt om huset, gik vi på internettet for at finde et tømrerfirma, der kunne leve op til vore krav og ønsker.  På www.kvallibyg.dk fandt vi Kvallibyg Aalborg ApS, hvor vi hæftede os ved ordene ”sans for detaljer, kvalitet og professionelt arbejde”.

Efter vort første møde, var vi ikke i tvivl om at vi havde fundet den rette tømrermester. Peter Steen Mikkelsen er en yderst faglig dygtig håndværker, og her kan vi ærligt sige, at firmanavnet kommer til rette. Peter udførte et flot stykke håndværk ned til mindste detalje.
Under projektet havde vi naboer, som nikkede godkendende til projektet, og det er af en vestjyde tegn på et godt stykke arbejde.  Vi er meget glade for vores nye terrasse, og vi giver gerne Tømrermester Peter Steen Mikkelsen de bedste anbefalinger for godt håndværk."
Pia & Hakon Tvergaard, Lønstrup, 2012 - Se billeder her

Renovering
"Kvallibyg lever helt op til sit navn. Jeg har flere gange haft brug for Tømrermester Peter Steen Mikkelsen, både til opsætning af bordplader m.m. i køkkenet, samt gulvlægning i flere rum. Arbejdet er altid blevet udført korrekt ned til mindste detalje, og det er skønt at se, at Peter Steen Mikkelsen ikke går på kompromis med sit arbejde, men hver gang afleverer et resultat han kan stå 100% indenfor."
Linda Sonne Svendsen, Aalborg, 2012

Udskiftning af Dannebrogs vinduer
"Jeg blev anbefalet Kvallibyg Aalborg ApS, da jeg skulle have skiftet glas i mine Dannebrogs vinduer og forstærket endegavlen på min gård. En anbefaling jeg gerne videregiver. Arbejdet er udført patentligt og til min 100% fulde tilfredshed. Det var tydeligt under hele processen, at Tømrermester Peter Steen Mikkelsen ikke gik halvt ind i opgaven. Det er et rigtig flot stykke håndværk der er udført, og jeg er ikke i tvivl om hvem jeg skal kontakte næste gang"
Claes Buus, 2010  

Renovering
"Peter Steen Mikkelsens arbejde er bare i orden, kort og godt! Vi har brugt Kvallibyg Aalborg ApS til adskillige opgaver både her på arbejdspladsen, men flere af vore medarbejdere har også fået udført tømrerarbejde i privaten af Peter. Kendetegnene er stort engagement og en utrolig vilje til at levere det perfekte hver gang. Vi kan kun give vore bedste anbefalinger med på vejen"
Kasper Øgaard Jensen, Aalborg, 2009