Tilbygning, ombygning og nybygning i Aalborg og hele Nordjylland


Tilbygning til hus og mere plads

Trænger familien til mere plads, eller trænger boligen til nyt liv? Behovet for plads i hjemmet bliver større og større, og derfor løser Kvallibyg mange opgaver inden for tilbygning af bolig. En tilbygning, der skal skabe mere plads, er ofte en decideret tilbygning - men opgaven består også ofte i et orangeri eller kvist.

Tilbygning i moderne arkitektur

Hvad enten du ønsker en moderne tilbygning, eller ønsker at bevare den gamle arkitektur, har vi stor erfaring i at opfylde netop dine boligdrømme.
Peter fra Kvallibyg agerer gerne sparringspartner fra den spæde projektstart, hvor vi med vores mangeårige erfaring kommer med ideer, forslag og løsninger til dit aktuelle byggeprojekt.
Udfordringen ved ombygning og/eller tilbygning er mange gange at bibeholde den oprindelige arkitektur på samme tid, men at inddrage nytænkning og skabe et tidsløst resultat - og her giver vi kreative ideer, gode indspark, råd og vejledning.


Tilbygning og opførelse - Alt fra orangeri til kvist

Kvallibyg har mange års erfaring inden for opførelse af fx:

  • Orangeri

  • Udestue

  • Terrasse

  • Tagterrasse

  • Kviste

  • Kolonihave

  • Garager

  • Carporte

Der er ofte mange spørgsmål, der melder sig når man ønsker at gå i gang med en tilbygning eller ombygning, og der kan være en del overvejelser at gøre i forhold til, hvordan det skal se ud, materialevalg, farve, økonomi mv. Her hjælper Kvallibyg med gode råd og vejledning.

3D tegning af tilbygning, nybygning og ombygning

Der kan ofte være en del tanker, der skal tænkes før et nyt projekt, og her er det ofte nemmere at visualisere projektet for at kunne identificere sig med, hvordan løsningen vil se ud. Peter fra Kvallibyg i Aalborg udformer derfor ofte 3D tegning(er), så du kan se, hvorledes dit projekt vil tage sig ud inden projektstart. En sådan 3D-tegning er ofte forbundet med en økonomisk besparelse, da projektet kan prisfastsættes ud fra tegningen. Dermed kender du prisen og undgår ubehagelige overraskelser. Vi giver altid et fast tilbud på opgaver - også inden for tilbygning, nybygning og ombygning.


Kontakt os nu og lad os være din rådgiver.