OPFØRELSE AF ORANGERI

Kunden i Aalborg havde et helt specifikt ønske om at skabe et uderum, hvor hele familien, som nyder udelivets glæder, kunne tilbringe mange hyggelige timer, såvel sommer som vinter, og derfor blev dette flotte orangeri opført.

Kvallibyg blev valgt til opgaven, og ud fra kundens ideer og ønsker udarbejdede tømrermester Peter Steen Mikkelsen flere 3D tegninger, som gav kunden mulighed for visuelt at se projektet allerede inden start. Nedenfor ses udpluk fra projektet. Se flere billeder i vort galleri her

 
 

Det 24 m2 orangeri står på en 120 m2 træterrasse. 
Konstruktionen står på søjlesko, og der er støbt I-bjælker til afstivelse. Stolpekonstruktion er opført i dobbelt 10x20 cm tømmer. I gavle er der isat termoruder, og der er monteret dobbelt franske døre halvvejs rundt.
Tagkonstruktion er spær og lægter i hvidlakeret træ, og der er brugt Fast-lock tag.


Nyt orangeri eller ny terrasse?

Drømmer du også om at få opført et orangeri eller måske en ny terrasse, så er du altid velkommen til at kontakte Peter for en nærmere snak. Peter tager meget gerne en uformel og uforpligtende snak med dig om dine ønsker og drømme, og kommer både med ideer, råd og vejledning til et nyt projekt.

Peter - Tømrer i Aalborg - Kvallibyg Aalborg ApS

GemGem
Gem
GemGemGemGemGem