Udskiftning af døre og montering af nye døre


Kvallibyg har mange års erfaring inden for både udskiftning og montering af døre i både private hjem og virksomheder. Ingen opgave er for lille for tømrermester Peter.
Uanset om det er en indvendig eller udvendig dør, vil vi gerne lave en besigtigelse, så du med garanti får kompetent vejledning og råd til udskiftning af din dør.

Renovering af døre

Der er ingen grund til at udskifte en god og robust dør, hvis fejlen kan udbedres med isætning af nye lister og/eller lidt maling. Dette rådgiver tømrermester Peter om, og så er det op til dig, om du ønsker udskiftning eller renovering af din dør. Peter er prisbevidst og finder den løsning der er bedst og billigst for kunden.

Udskiftning og renovering af døre giver et nyt look

Der er intet, der kan friske et ældre hus op som nye døre og vinduer. Det første vores gæster i hjemmet møder er facadedøren, og det er det sidste de ser når de går ud.

Tætningsskade på dør

Nu er det naturligvis ikke kun udseendet, som kan spille en rolle i vurderingen om, hvorvidt der skal isættes en ny dør eller ej.
Er din dør utæt? Trænger der vand ind? Piber og suser det omkring døren?
Det kan betyde, at der er en tætningsskade på døren, og i så fald er der tale om udskiftning af liste.
Det kan også være, at træet i din dør er nedbrudt, og at døren derfor skal udskiftes med ny. 
Slip for bekymringerne og giv Peter fra Kvallibyg et opkald - så tager vi et kig på det.

Udskiftning af indvendige døre

Ønsker du udskiftning af dine indvendige døre, er vi parate med både råd og vejledning. Der findes mange forskellige løsninger inden for indvendige døre. Nogle vælger glatte døre lakeret i RAL farve, mens andre er til fyldningsdøre eller massive døre. Valget afhænger helt af, hvad der passer til dit hus, behov og ønske.

Hos Kvallibyg har vi nøje udvalgt vore samarbejdspartnere for at kunne imødekomme vores kunders ønsker og behov vedr. indvendige døre. Vi møder kunderne i øjenhøjde, og det er også sådan, vi afleverer arbejdet - det er din garanti for et veludført arbejde.

Udskiftning af udvendige døre

Overvejer du en udskiftning af dine udvendige døre? Så kan tømrermester Peter fra Kvallibyg i Aalborg hjælpe dig.
Når man vælger nye udvendige døre til huset, er der flere ting, der er vigtige at tage med i betragtning. Her er det en god idé at tage tømrerfirmaet med på råd allerede i den indledende fase. Hos Kvallibyg leverer vi altid en løsning, vi kan stå inde for og du bliver tilfreds med i mange år.

Tegning af projekt 'Nye døre'

Det kan være svært at forestille sig, hvordan nye døre tager sig ud på facaden, og netop derfor tilbyder Peter at tegne den færdige løsning. Således er det muligt at tage en virtuel tur rundt om huset og på den baggrund træffe den rigtige beslutning vedr. dine nye døre.