SUCUPIRA HÅRDTTRÆS TERRASSE


Når tømrermester Peter Mikkelsen skal opføre ny terrasse, er projektet nøje gennemgået og alle detaljer gennemtænkt. Peter udtaler: "Det er vigtigt for mig, at kunderne er helt tilfredse - intet mindre. Derfor er opstartsfasen, hvor kunden og jeg i fællesskab snakker projektet igennem en meget vigtig del. Jeg tilbyder ofte kunden en 3D tegning, som visualiserer, hvordan resultatet vil se ud. Det værdsætter kunderne, da de dermed har mulighed for at 'se' resultatet før opstart".

Uanset hvilke slags tømreropgave kunderne ønsker, så er det vigtigt for Peter at gennemgå opgaverne gennem en god dialog. Det skaber tillid og er et godt udgangspunkt for samarbejdet. Terrasseprojektet i Gug var da heller ingen undtagelse, da de tog kontakt til Peter. Familien er netop flyttet til Jylland, og har fundet sig et dejligt rækkehus i Gug. De ønskede at få opført en ca. 40 m2 træterrasse, hvor de kan nyde områdets grønne og naturskønne omgivelser. Efter besigtigelse gik projektet i gang.

Projektforløb

Som det fremgår af billedet, er der først lagt en fiberdug, som forhindrer ukrudt i at trænge op igennem terrassebrædderne. Dernæst blev der lagt strøer, som blev opklodset med pvc kiler. Murfolie er monteret på strøerne for at forhindre fugt mellem strø og terrassebræt, og nu kan lægningen af terrassebrædderne påbegyndes.

Familien har valgt en hårdttræs terrasse i Sucupira, som er en super flot mellemmørk træsort. Terrasse brædderne skrues fast med rustfrie skruer, igen for ikke at skulle tænke på vedligehold med skruer der ruster.

Når terrassen står færdig vil den blive slebet og olieret med maskine for at beholde gløden i træet.

Følg med i projektet her på siden, hvor vi løbende sætter nye billeder ind. Du kan se flere billeder fra andre projekter her 

Afslutning

Så blev terrassen færdig, og den matcher huset rigtig flot. Efter en gang slibning og lakering kan Marianne og Tibor nu tage træterrassen i brug og nyde sensommeren, og ikke mindst glæde sig til at det igen bliver forår og sommer.

Terrassen blev præcis som Marianne og Tibor havde ønsket sig, og det er dejligt at have så glade og tilfredse kunde, præcis som Kvallibyg ønsker det skal være for alle vore kunder. Mange tak for den flotte vingave, som Peter vil nyde en af de forestående sensommeraftener :) 
 


GemGemGemGemGem