Tagrenovering, isolering af nyt tag og renovering af tag
- i Aalborg og resten af Nordjylland

Tagrenovering eller nyt tag?

Overvejer du en tagrenovering eller at få lagt et helt nyt tag? Så kontakt Peter for sparring, råd og vejledning. Der findes mange muligheder, og der er mange ting at skulle tage stilling til, inden man kaster sig ud i et nyt tagprojekt. Ikke alene spiller økonomien en væsentlig rolle - men design, farve og materialevalg er også meget vigtige elementer at få afklaret, inden du bestiller en tagrenovering eller nyt tag.
Med en god dialog og samarbejde med en dygtig fagmand, finder vi den løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Valg af nyt tag

Ønsker du et nyt tegltag, eternittag (cembrit), ståltag eller en helt anden type, så har vi den rette ekspertise, som vi gerne stiller til rådighed før dit endelige valg. Valg af nyt tag er en stor beslutning og har en stor effekt på boligens udseende.
Kontakt din tømrer i Aalborg og få et uforpligtende tilbud fra Peter.

Inden valg af nyt tag: Gratis 3D tegning

Kontakter du os for lægning af nyt tag, tilbyder vi ofte en 3D tegning. Så har du mulighed for at danne dig et visuelt billede af den endelige tagløsning, inden du beslutter dig. Det er som oftest en god idé for at se helheden af taget på boligen - og hvordan tagprojektet vil se ud.  

Efterisolering af tag

I processen følger ofte efterisolering af taget, undertag, nye lægter samt tagrender. Vælger du Kvallibyg som din håndværker, bliver der ikke sprunget over, hvor gærdet er lavest. Som navnet indikerer, er det kvalitetsarbejde udført af en erfaren, dygtig og pålidelig tømrermester, der ikke går på kompromis med halve løsninger. Vi sikrer dig et godt og professionelt resultat, uanset om der er tale om tagrenovering, nyt tag eller isolering af tag.